Grovt tyveri fra fiskebåt i Tromsø

Tyver har tatt seg inn i en fiskebåt som ligger til kai i Hansjordnesbukta.
nyheter

Operasjonsleder Lars Meland opplyser til iTromsø at det er usikkert når innbruddet har skjedd.

- Det ble imidlertid oppdaget av båteierne rundt klokken 15.00, sier han.

Tyvene hadde klippet av en hengelås for å komme seg inn i båten, og deretter bortatt diverste elektronikk, inkludert en PC, en mobiltelefon og en Ipad.

- At de brøt seg inn på den måten, gjør at vi karakteriserer tyveriet som grovt, forklarer Meland.

Båten lå til kai i Hansjordnesbukta, like ved politiets egen båt, da tyvene tok seg inn.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter