Millionene fortsetter å renne inn for Espen Lind

I fjor hadde selskapet hans, En Enkel Manns Foretak AS, inntekter på 6,7 millioner kroner og et nettooverskudd på 3,7 millioner etter skatt.

TJENER GODT: Espen Lind håver inn. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Siden oppstarten i 2012, har selskapet omsatt for i alt 40 millioner kroner, og nettoresultatet nærmer seg 22 millioner kroner. Det skriver Dagbladet.

Tross fjorårets millionoverskudd, tok låtskriveren og produsenten fra Tromsø kun ut 120.000 kroner i utbytte. I 2013, 2014 og 2015 tok han imidlertid ut et samlet overskudd på på totalt 15 millioner kroner.

Selskapet har i dag 5 millioner på bok, mens egenkapitalen er 3,5 millioner.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter