Tromsø-kvinne ble Superlotto-millionær

Under lørdagens Superlotto-trekning ble 34 personer ferske millionærer. Blant dem ei kvinne fra Tromsø.

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

nyheter

Da Norsk Tipping ringte henne opp, opplyste hun at vinnerkupongen ble kjøpt på Narvesen i Storgata.

Lørdagens pott endte på 34 millioner kroner. Landet fikk imidlertid bare 31 nye millionærer, som hver fikk 1 million kroner. Blant vinnerne var nemlig tre andelsbanker med totalt 30 personer. De fikk alle 100.000 kroner hver.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter