FlyViking legger ned rutetilbud

FlyViking avvikler flyrutene fra Evenes, kun to uker etter at de trappet opp med nye ruter.

Flyviking 

nyheter

Siste flytur innom Evenes er søndag 24. september skriver Harstad Tidene.

Det var i juni i år at FlyViking startet de første flyvningene fra Harstad/Narvik Lufthavn Evenes til Bodø Lufthavn.

For bare to uker siden trappet de opp med å tilby turer fra Evenes til Hammerfest, med mellomlanding i Tromsø, men på grunn av at Widerøe har anbud på flyvninger mellom Harstad/Narvik og Tromsø, har ikke FlyViking hatt anledning til å tilby turer fra Harstad/Narvik til Tromsø.

LES OGSÅ: Ny toppsjef i FlyViking

- Vi avvikler alle ruter fra Harstad/Narvik etter denne uka. Årsaken er veldig dårlig belegg.

Selskapet er skuffet over at såpass lite folk har benyttet seg av rutene, forklarer økonomisjef Johan Giæver Marvik.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter