Nå blir Turntvillingene YouTube-stjerner!

YouTube-kanalen «People are Awesome», med 1,8 millioner følgere, har funnet fram til et klipp av Tromsøs turntvillinger i sin nye video.
nyheter

Se video øverst i saken.

– Vi har pleid å se på videoen deres, derfor var det ekstra kult når de spurte om å bruke vår video, sier Maria og Malin Saura Berg (12), bedre kjent som turntvillingene.

Turn og triks

«People are Awesome» er en YouTube-kanal som publiserer videoer med klipp av mennesker fra hele verden som gjør spektakulære triks. I videoen «Girls Edition 2017» er Maria og Malin med i et av klippene.

– Vi filmer videoene våre ute i naturen, og her i Norge er det jo veldig fin natur. Det er kanskje derfor de ville bruke videoen vår, sier turntvillingene.

Videoen ble lagt ut 15. september og har allerede blitt sett av nesten 400.000 mennesker. En av de mest sette videoene har blitt spilt av 19 millioner ganger.

Flere følgere

De to tromsøjentene har over 43.000 følgere på Instagram der de jevnlig publiserer videoer og bilder av at de turner. Og det hjelper på å være med i en internasjonal YouTube-kanal med 1,8 millioner følgere.

– Vi har fått en del nye følgere. Det er vi veldig glad for, sier jentene.