To menn pågrepet etter gruppeslagsmål ved Sørsjeteen

Politiet måtte gripe inn, og gjorde funn av narkotika på flere av de involverte.

Mange involverte: Politiet fant narkotika på to av de involverte etter ransakelse. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Den opprinnelige meldingen gikk på tilløp til slåsskamp ved Sørsjeteen onsdag ettermiddag.

– Vi rykket og fant en stor gruppe med mennesker. To stykker ble pågrepet og satt i arrest etter at det ble gjort funn av narkotika på dem. De ble dimittert etter avhør, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt Morten Augensen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter