Ingen endring i tilstanden til mannen i 70-årene etter gårsdagens ulykke

Mannen i slutten av 70-årene som var fastklemt etter en front mot front-ulykke ved Kantornes i Balsfjord, er ennå innlagt på UNN.

Front mot Front: Ulykken skjedde rundt klokka 13.55 onsdag på E8 ved Kantornes, rett øst for Lavangsdalen. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Onsdag ettermiddag kom en bil over i feil kjørebane ved Kantornes, og traff en møtegående bil.

Stabil

En mann i begynnelsen av 20-årene ble fraktet til legevakten for sjekk med lettere skader etter ulykken, mens en mann i slutten av 70-årene ble fraktet til UNN med ambulansehelikopter etter å ha vært fastklemt.

Han er fremdeles moderat til alvorlig skadet.

– Det er ingen endring i tilstanden hans fra i går. Mannen er stabil og får behandling her hos oss. Han er moderat til alvorlig skadet, sier Per-Christian Johansen, kommunikasjonsrådgiver ved UNN.

Kom over i feil kjørebane

Politiet har opprettet sak på forholdet og skal ha avhørt mannen i 20-årene i går ettermiddag. Det var også åstedsgranskere og trafikketterforskere på ulykkesstedet onsdag ettermiddag før bilvrakene ble ryddet vekk.

– Åstedsgranskeren har sikret spor på stedet. Det ser ut som en bil har kommet over i motsatt kjørebane og truffet en annen bil. Det er opprettet sak og vi vil etterforske det som har skjedd videre, sa Morten Augensen på operasjonssentralen til politiet onsdag ettermiddag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter