Ingen endring i tilstanden til mannen i 70-årene etter gårsdagens ulykke

Mannen i slutten av 70-årene som var fastklemt etter en front mot front-ulykke ved Kantornes i Balsfjord, er ennå innlagt på UNN.

Front mot Front: Ulykken skjedde rundt klokka 13.55 onsdag på E8 ved Kantornes, rett øst for Lavangsdalen. Foto: Ronald Johansen 

nyheter

Onsdag ettermiddag kom en bil over i feil kjørebane ved Kantornes, og traff en møtegående bil.

Stabil

En mann i begynnelsen av 20-årene ble fraktet til legevakten for sjekk med lettere skader etter ulykken, mens en mann i slutten av 70-årene ble fraktet til UNN med ambulansehelikopter etter å ha vært fastklemt.

Han er fremdeles moderat til alvorlig skadet.

– Det er ingen endring i tilstanden hans fra i går. Mannen er stabil og får behandling her hos oss. Han er moderat til alvorlig skadet, sier Per-Christian Johansen, kommunikasjonsrådgiver ved UNN.

Kom over i feil kjørebane

Politiet har opprettet sak på forholdet og skal ha avhørt mannen i 20-årene i går ettermiddag. Det var også åstedsgranskere og trafikketterforskere på ulykkesstedet onsdag ettermiddag før bilvrakene ble ryddet vekk.

– Åstedsgranskeren har sikret spor på stedet. Det ser ut som en bil har kommet over i motsatt kjørebane og truffet en annen bil. Det er opprettet sak og vi vil etterforske det som har skjedd videre, sa Morten Augensen på operasjonssentralen til politiet onsdag ettermiddag.