Balsfjord-ordfører om langsundforbindelsen: – Vi har vært trofaste mot løftet vi ga

FORSØKTE å roe ned: Jarle Heitmann hadde fredag tatt turen til Ringvassøya for å møte ordførerne i henholdsvis Karlsøy og Balsfjord kommune. Gunda Johansen (til venstre) sa under møtet at hun mente regionsrådet fremdeles må støtte Langsundforbindelsen, noe Mona Pedersen tydelig satte pris på. 

nyheter

– At man er så historieløs er trist. Kanskje er det et resultat av at vi ikke møtes ofte nok, men det er altså slik at man fra politisk hold i Tromsø har sagt at man skulle støtte utbyggingen av Langsundforbindelsen så lenge Ryaforbindelsen fikk forrang. Dette er også noe jeg har fått forståelse av at vi var enige om. At Kristin Røymo da går ut og sier at hun vil droppe Langsundforbindelsen har både vært uheldig og skuffende, sier en nokså opprørt Mona Pedersen, ordfører i Karlsøy kommune.