Disse Bukta-bandene spiller på SMAK-festivalen

Lørdag avslutter SMAK-festivalen med Senjahopen og Nikkeby Lufthavn. Begge bandene skal spille på Scandic Ishavshotell.

  Foto: Marius Hansen

nyheter

Kommunikasjonsansvarlig Kristine Marie Børresen for Buktafestivalen forteller at de valgte nettopp Senjahopen og Nikkeby Lufthavn fordi bandene representerer det Bukta står for.

– Begge bandene er veldig i Buktas «ånd». De har begge spilt på Bukta før, og er lokale band for regionene, noe som er veldig viktig for oss. Litt travere i rockemiljøet som kan skape skikkelig Bukta-stemning, sier hun og legger til:

– De er dritbra, rett og slett.

Egen Bukta-stand

– Vi er jo en festival som er veldig opptatt av både mat og drikke i tillegg til musikken. Og når vi allerede er partner med Mack og Mathallen ble det en veldig naturlig link å ha stand sammen, forteller kommunikasjonsansvarlig Kristine Marie Børresen for Buktafestivalen.

I løpet av festivalen har hun stått på stand og solgt typiske Bukta-retter og øl.

– Vi ønsket å skape litt mer aktivitet rundt Bukta gjennom hele året. Så nå har vi med oss sjarken for å skape litt ordentlig Bukta-stemning, forteller Børresen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter