Bil havnet på taket i Tromsdalen

En person klaget på smerter i hodet etter ulykken.

  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Like etter klokken 22.30 søndag kveld fikk politiet melding ei ulykke ved Shell i Tromsdalen.

En bil med to personer hadde havnet på taket. Begge kom seg ut av bilen før politiet ankom stedet.

Politiet opplyser på Twitter at ulykken sannsynligvis skjedde som følge av et sammenstøt mellom to biler.

– Det er en bil med skade i fronten. En person klager på smerter i hodet etter sammenstøtet, sier operasjonsleder Morten Augensen til iTromsø søndag kveld.

Troms politidistrikt opplyser mandag morgen at de ikke har flere opplysninger om hendelsesforløpet.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter