Skal ha knust vindu og brutt seg inn klubbhus: - Skadeverk for 40.000 kroner

Det var et lite hyggelig syn som møtte Pål Jørgensen, leder for TUIL Ski, søndag morgen.
nyheter

I løpet av helga skal en eller flere personer ha tatt seg inn i klubbhuset i Tromsdalen. Leder for klubben, Pål Jørgensen, forteller til iTromsø at inngangsdøren var revet av hengslene og et vindu var knust og delvis bøyd av hengslene etter innbruddet.

– Skadeverk for 40.000 kroner

– Innvendig kunne man tydelig se at de hadde brukt to steiner for å knuse vinduet. De hadde også brukt en brannvarsler til å slå gjennom døra vi har til spikerbua vår. Der har vi en god del verdigjenstander, sier Jørgensen til iTromsø mandag morgen.

Det var Nordlys som først omtalte saken hvor Jørgensen søndag kveld trodde to datamaskiner hadde blitt tatt. Disse har imidlertid dukket opp.

– Det ser ut til at det kun er noen nøkler som er tatt, men det ødelagt for mange verdier for kun noen nøkler, sier Jørgensen.

– Det kan være skadeverk for mellom 40.000 og 50.000 kroner.

– Stjeler fra barna

Jørgensen forteller at de er forsikret og må kun betale en egenandel, men likevel er det ergerlig.

– Det er irriterende at man må bruker penger på egenandel, noe som egentlig skulle gått til barneidretten. De stjeler fra barna, sier Jørgensen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter