1200 billetter solgt på seks timer - uten at folk vet hvem som spiller

To og en halv måned før julefesten avholdes er den allerede utsolgt.

UTSOLGT: Hotelldirektør Poul-Henrik Remmer er veldig fornøyd med at hotellet har utsolgt julefest syvende året på rad. Foto: Ronald Johansen  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

nyheter

Klokken 09.00 tirsdag ble billettene for årets julefest på Scandic Ishavshotell lagt ut for salg. Kun seks timer senere var alle 1.200 billetter revet bort.

- Billettene forsvant som dugg for høstsolen, sier hotelldirektør Poul-Henrik Remmer.

For syvende året på rad arrangeres den populære julefesten på Ishavshotellet, og i år ble det satt ny salgsrekord for festen som går av stabelen 15. desember.

- Vi er kjempefornøyde med den responsen, det var litt forbedring fra fjoråret der alle billettene var solgt etter litt under syv timer, sier Remmer.

- Det er veldig bra at folk liker det arrangementet vi har, og det setter vi stor pris på. Jeg tror folk liker det på grunn av hele settingen. Det er en møteplass før man tar juleferie, en måte å treffe venner og bekjente på for å ønske god jul, og en tradisjon der man kanskje treffer folk man ikke ser så ofte.

Billettprisen er 300 kroner, og ifølge Remmer går inngangspengene rett til bandene som spiller. Men hvem som skal stå på scenen, var det ingen som visste da de kjøpte billetter tirsdag.

- Ja, det er utsolgt uten at folk vet hvilke artister som kommer. Jeg tror folk tar det litt som en overraskelse. Men jeg kan jo avsløre så pass at det kommer flere nordnorske artister som Bats of Congress og Nord & Sør-alliansen, og tributeband til blant annet Jimi Hendrix, Turbonegro, Chris Cornell og Roxette.