Her blir det omkjøring i helga

Grunnet festivalen «Nordbyen – ka no?» blir redusert fremkommelighet i Skippergata lørdag klokken 08.00 til 20.00.

Foto: Troms kommune 

nyheter

Det opplyser Tromsø kommune på sin hjemmeside. For dem som skal til byen i tidsrommet når festivalen pågår, kan det være greit å være oppmerksom på følgende omkjøringer (se bilde øverst i saken).

Skippergata vil kun være åpen for buss, taxi, blålysetatene og de som bor/jobber i Skippergata, Søndre Tollbodgate og Havnegata. Når du kommer fra fastlandet, kan du ikke svinge sørover i Skippergata. Kjør via Elvegata og Storgata for å komme sørover på Tromsøya (grønn merking i kartet). Eller enda bedre; kjør inn i tunnelen i Hansjordnesbukta.

Bispegata blir helt stengt mellom Storgata og Havnegata på lørdag (rød merking i kartet). Altså ved Jaklins plass.

For adkomst til boliger øst for Skippergata (sjøsiden): Kjør via Nansens plass (gul merking i kartet) og under brua.

For adkomst til boliger vest for Skippergata: Kjør via Storgata nord (gul merking i kartet).

For adkomst til hotell- og næringsvirksomhet i Havnegata og Sjøgata; kjør sørfra gjennom Sjøgata (oransje merking i kartet).

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter