Kommunestyret

Utsetter behandlingen av nye Stakkevollveien

I ettermiddag skulle kommunestyret behandle planene rundt den nye Stakkevollveien. Slik ble det ikke.

Stakkevollvegen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Tidligere i uken gikk det varmt for seg etter et vedtak gjort i byutviklingskomiteen i forrige uke der man vedtok å gå for en oppgraderingsløsning for Stakkevollveien der det ikke lenger opereres med fire kjørefelt, men med tre.

Vedtaket kom etter at administrasjonen i kommunen har oppdaget at veibanen er for trang til å ha fire felt – dersom man samtidig skal etablere grøntarealer, gang- og sykkelstier.

Det fikk Jonas Stein (V) samt Høyres Anna Amdal Fyhn og Erlend Svardal Bøe til å rase, og true med å trekke seg fra bompengeforliket dersom Arbeiderpartiet, SV og Rødt trumfet gjennom forslaget om en redusert oppgradering av Stakkevollveien.

Utsettes

Med dette som utgangspunkt, skulle kommunestyret behandle planene for Stakkevollveien onsdag ettermiddag.

Det skjedde ikke. Brage Larsen Sollund (Ap) fremmet et utsettelsesforslag og fikk støtte fra syv av de andre partiene i kommunestyresalen.

Behandling av saken blir dermed utsatt til neste kommunestyremøte, i november.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter