60 meters avstand mellom branntomtene: - Det er mistenkelig

Politiet forteller at det er for tidlig å konkludere med brannårsaken, men de anser det som mistenkelig.
nyheter

Natt til lørdag brøt det ut to branner i Langnesveien (se grafikk øverst i artikkelen). Dyrebeskyttelsens kattehjem ble berørt og 13 katter omkom. I tillegg brant det i en carport kun 60 meter unna Dyrebeskuttelsens lokaler.

- Vi skal undersøke brannstedet med krimteknikere i løpet av dagen. Det er korrekt at vi anser brannen som mistenkelig, men vi har ikke påvist brannårsaken ennå, sa operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Karl Erik Thomassen, til iTromsø lørdag morgen.

LES OGSÅ: Nestleder i Dyre­beskyttelsen: - Vi har mistet hjertene våre

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter