Naboen våknet av det hun trodde var festing: – Huset sto i full fyr

En av naboene til huset som brant natt til lørdag, våknet av høye smell. Hun forteller at hele hendelsen var veldig skummel.

SKUMMELT: Naboen til huset som brant i natt mener mistanken om påtennelse er skummel. Foto: Håkon Steinmo 

nyheter

iTromsø snakket med en av naboene til privatboligen noen få timer etter at brannen brøt ut i Langnesveien.

– Jeg trodde først de hadde fest der. Jeg våknet av rakettsmell, men da jeg så ut vinduet mitt, sto hele huset i full fyr. Da var brann og redning der for å slukke brannen, forteller naboen, som ikke ønsker å stå fram med navn eller bilde i avisa.

LES OGSÅ: 13 katter omkom

- Kjempeskummelt

Det var en dramatisk hendelse, ifølge naboen, som også har hørt mistanken om at brannen kan være påtent.

– Det er klart det er kjempeskummelt at noen kan ha tent på huset. Det kunne likeså godt vært dette huset her, påpeker hun.

LES OGSÅ: - Alt tyder på at brannen er påsatt

Eierene ikke hjemme

Det var natt til lørdag rundt klokken 05 at naboen våknet av høye smell utenfor vinduet.

– De som eier huset var ikke hjemme, jeg vet ikke hvor de er, men jeg regner med de er blitt varslet om brannen.

LES OGSÅ: Nestleder i Dyre­beskyttelsen: - Vi har mistet hjertene våre

Naboen forteller videre at det i tillegg til eierne av huset, også bor en leietaker der.

LES OGSÅ: 60 meters avstand mellom brann­tomtene: - Det er mistenkelig

En bil fra Restverdiredning sto vakthold foran privatboligen etter at brannen var slukket. Ifølge dem var det ingen til stede i huset under brannen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter