Tiltalt for å ha tatt opp lån med morens Bank-ID

En mann i 30-årene skal ha tatt opp forbrukslån for 30.000 kroner med morens Bank-ID.
nyheter

Han er blant annet tiltalt for å ved flere anledninger ha tatt opp forbrukslån med morens BankID. Mannen skal også ha brukt morens BankID som betalingsforsikring ved kjøp med kreditt.

Dette til en samlet verdi av over 30.000 kroner.

Videre er mannen tiltalt for å ved flere anledninger kjøre bil påvirket av alkohol. Han skal også flere ganger ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

Mannen skal ha blitt tatt i fartskontroll, og er da tiltalt for å oppgi en annes navn til politiet. Dette førte til at det var denne mannen som fikk betalingskravet fra staten på 4.900 kroner.

Saken skal opp i tingretten i slutten av januar.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter