Disse adressene på Kvaløysletta blir koblet av strømnettet i formiddag

nyheter

Troms Kraft melder at flere av kundene deres på Kvaløysletta må belage seg på å være uten strøm onsdag formiddag mellom klokka 09.00 til klokka 14.00.

Dette på grunn av arbeid på strømnettet.

Følgende adresser kobles ut:

  • Sjurelvvegen 12A, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 34, 35 og 37.
  • Fjordvegen 188

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter