I kveld nattestenges denne tunnelen

Klokka 22.00 i kveld stenges Kvalsundtunnelen for trafikk.

Her jobbes det med utbedringer i Kvalsundtunnelen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Torsdag 5. oktober klokka 22.00 stenger Kvalsundtunnelen, på fylkesvei 863, fram til klokka 05.00 fredag 6. oktober.

- Denne natta skal tunnelen scannes i forbindelse med drift og vedlikehold. Utrykkningskjøretøy vil kunne passere. Del gjerne informasjonen med noen du vet kjører denne veien, skriver Statens vegvesen i Tromsø på sin Facebook-side.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter