Nå møtes de to fylkestingene før sammenslåingen av Troms og Finnmark

Kommunal- og moderniseringsdepartementet innkaller til felles fylkestingsmøte for Troms og Finnmark fylkeskommuner.

Troms fylkesting og Finnmark fylkesting skal møtes i Kirkenes i slutten av oktober om sammenslåingen.   Foto: Trond Sandnes

nyheter

Bakgrunnen er stortingsvedtaket om sammenslåing av de to fylkeskommunene fra 1. januar 2020.

Det felles fylkestingsmøtet skal avholdes i Kirkenes tirsdag 31. oktober. Ifølge innkallingen vil møtet åpnes av statssekretær Grete Ellingsen. Antall medlemmer i det nye fylkestinget står blant annet på dagsorden.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter