Vil ha kontakt med personer som har vært i butikken i løpet av sist uke

Har du vært inne i hos Urmaker Jørgensen i Sjøgata den siste uken? Da vil politiet ha kontakt med deg.

INNBRUDD: Natt til onsdag brøt tre tyver seg inn her hos Urmaker Jørgensen. De fikk med seg klokker verdt flere hundre tusen kroner.   Foto: Marius Hansen

nyheter

Det er i forbindelse med innbruddet hos urmakeren onsdag, har politiet sendt ut ei pressemelding om at de ønsker å komme i kontakt med dem som har handlet varer. De vil også ha kontakt med personer som har vært inne i butikken uten å handle noe.

Politiet ber disse personene ta kontakt på telefon 77797622.

- Det er også interessant å få tips fra publikum som har observert hensatte biler i Troms i løpet av det siste døgnet, skriver politiet i pressemeldingen.

Det var natt til onsdag klokken 04.00 at tyver knuste et vindu med slegge og tok seg inn hos Urmaker Jørgensen i sentrum. Tyvene fikk med seg klokker av merkene Rolex og Breitling. Dette er luksusklokker som er verdt flere hundre tusen kroner.

LES OGSÅ: Daglig leder: – Det ser ut som at de visste hva de drev med og hva de skulle ta

Samme dag offentliggjorde politiet overvåkingsvideo fra stedet i håp om at den kan bidra til å identifisere de tre gjerningsmennene. Politiet har så langt ingen mistenkte i saken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter