Forlenger stengingen av denne tunnelinngangen

Mandag 9. oktober stenger kommunen inngangen til Langnestunnelen i Vestregata.

Tunnelinngangen i Vestregata. Skjermdump fra Google Maps.  

nyheter

Kommunen stenger tunnelen på grunn av vedlikeholdsarbeid, det skal også settes opp flere lys og et høydevarslingssystem. Det skriver de på sin egen Facebook-side.

Tunnelen vil holde stengt mellom klokken 07.00 til 16.00. Planen var å  åpne den igjen fredag 13. oktober.

- Vi må dessverre forlenge stengingen av tunnelen inn fra Vestre gate (bak NAV) på grunn av vedlikeholdsarbeidet. Tunnelen blir derfor videre stengt hver dag frem til fredag 20. oktober. Den er stengt klokken 07.00-16.00 hver dag, med unntak av helgen, skriver kommunen på sin Facebook-side.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter