Politiet oppretter etterforskning etter funn av stjålet bil

En blå Volvo ble natt til torsdag stjålet fra en parkeringsplass på Tomasjord. Nå har eieren funnet bilen igjen.
nyheter

– Bilen er funnet på Hundbergan av eieren, forteller operasjonsleder Morten Augensen i politiet.

Etter at bilen ble stjålet natt til torsdag hadde ikke politiet noen formening om hvor bilen kunne være.

– Den sto ulåst ute på en parkeringsplass og sto ikke der eier parkerte den i dag tidlig, så det har skjedd i løpet av natten, fortalte operasjonsleder Rune Nilsen hos Troms politidistrikt da saken ble anmeldt.

Politiet vet fortsatt ikke hva som er skjedd med bilen.

– Den har vært brukt og kjørt med, noe annet vet vi ikke. Saken er anmeldt og vi etterforsker den nå, sier Augensen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter