Wilsgård klar for utenriks- og forsvarskomiteen

Kristian P. Wilsgård (Frp) er inne på Stortinget som vararepresentant for justisminister Per-Willy Amundsen.

Kristian P. Wilsgård.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Det opplyser Wilsgård i en e-post til iTromsø.

– Det å få plass i utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget ser jeg på som en stor tillitserklæring partiet har gitt meg, som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Wilsgård.

Kristian P. Wilsgård er leder i Fremskrittspartiet i Tromsø og sto som nummer to på Frps nominasjonsliste for Troms etter justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen. Partiet fikk bare en representant fra Troms, og Wilsgård er altså inne på Stortinget som vararepresentant for justisministeren.

– Jeg er veldig stolt over å få plass i det som mange anser for å være Stortingets viktigste og tyngste komité. Det er et stort fagområde jeg nå gleder meg til å ta fatt på og sette meg grundig inn i, sier Wilsgård.

– Det viktigste jeg nå vil gjøre fremover vil være å få oversikt over et enormt sakskompleks, slik at jeg er godt forberedt når det praktiske arbeidet i komiteen begynner for fullt, legger han til.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter