Store deler av Kvaløya rammet av strømbrudd

nyheter

Troms Kraft Nett melder på sin Facebook-side at området fra Buvik til Eidkjosen samt Kattfjorden og Nordfjorden er fri for strøm lørdag formiddag.

Feilen skal ha blitt oppdaget like rundt klokka 12.20, og det er satt forventet rettetid til klokka 14.00.

I etterkant av den første meldingen melder Troms Kraft at alle de berørte kundene fikk tilbake strømmen allerede klokka 12.38.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter