Stenger denne tunnelen i natt

I natt får den nye pumpestasjonen sin tilhørende transformator, og dermed stenges tunnelen i to timer.

Kvalsundtunnelen  Foto: Åsgeir Johansen

nyheter

I natt får den nye pumpestasjonen i Kvalsundtunnelen på fylkesvei 836, mellom Kvaløya og Ringvassøya, ny transformator til høyspentanlegget.

Tunnelen blir derfor stengt fra klokka 02.00 til 04.00 natt til tirsdag.

- Arbeidet natt til tirsdag er en del av prosjektet med å bygge en ny pumpestasjon i Kvalsundtunnelen. Vegvesenet regner med å være ferdig med prosjektet i løpet av oktober måned, sier byggeleder i Statens vegvesen, Steinar Arnt Larsen i et presseskriv.

Utrykningskjøretøyer kan passere ved behov.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter