To biler involvert i ulykke på Tverrforbindelsen

Fire personer er fraktet til legevakta etter en kollisjon i «ulykkeskrysset» i Tverrforbindelsen.
nyheter

Like rundt klokka 15.40 ble det meldt om en bilulykke i Tverrforbindelsen.

Ulykken har skjedd ved innkjøringen til Håpet, og en drosje og varebil er involvert.

- Det var en passasjer i drosjen, og to stykker er fraktet med ambulanse til sjekk. Det skal ikke være snakk om større personskader, og bilene er nå fjernet fra veibanen og trafikken går som normalt, sier Strende.

Kolliderte da bilen svingte over

Politiets innsatsleder på stedet, Morten Renland, sier til iTromsø at fire personer ble sendt til til legevakta.

- To personer fra hver bil ble sendt til legevakta for en sjekk. De ga ikke uttrykk for å ha noen skader, så det ser ut til å ha gått bra, sier Renland.

Klart hendelsesforløp

Innsatslederen sier de har god oversikt over hva som har skjedd.

- Taxien kom opp Tverrforbindelsen fra Giæverbukta. Transporteren kom fra toppen av Tverrforbindelsen og skulle ned mot Giæverbukta. Ulykken skjedde da taxien svingte ned mot Heilovegen. Det er et klart hendelsesforløp, sier Renland.

Taxien ble truffet midt i siden av Transporteren.

Fraktet til legevakta

Per-Christian Johansen, kommunikasjonsrådgiver ved UNN, bekrefter at de har fått inn to personer fra ulykken.

- De er tatt inn for sjekk på legevakta, og det er snakk om mindre forhold.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter