Masseslagsmål i sentrum

Flere personer sloss for fullt i Vestregata.
nyheter

iTromsø har fått tips om at åtte personer hart vært involvert i håndgemeng ved en adresse i Vestregata.

Politiet bekrefter at de har rykket ut til en konflikt i sentrum.

- Vi har mått melding om hendelsen og er på stedet nå. Det dreier seg om en konflikt mellom flere personer, men jeg har ikke noe konkret antall. Det er rolig nå, sier Reinert Johansen ved politiets operasjonssentral.

Operasjonsleder Karl Erik Thomassen opplyser senere at det stemmer at det var åtte personer involvert.

- Da patruljen vår ankom stedet, var det kun to igjen. Det skal ha statet med en krangel som eskalerte til håndgemeng, sier han.

Politiet har opprettet sak på forholdet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter