Stjal bil i natt - her endte ferden

Politiet har gjennomført kriminaltekniske undersøkelser for å finne ut hvem som har stjålet bilen.

  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Natt til torsdag ble en bil stjålet på Tromsøya. Kort tid etter - litt over klokken 03.30 - ble bilen funnet ved campusen på UiT.

- Vi har ikke funnet noen personer i nærheten av bilen. Vi jobber videre med saken, og har gjennomført kriminaltekniske undersøkelser, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen til iTromsø.

Operasjonslederen opplyser at eieren av bilen er informert og har fått bilen tilbake.

- Det var ingen betydelige skader på bilen, sier han.

Det er foreløpig ikke kjent hvem som kjørte bilen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter