Politiet søker tips etter biltyveri

Politiet etterlyste tips etter at en blå BMW fredag formiddag ble meldt stjålet fra en adresse i Tromsdalen. Nå viser det seg at bilen allikevel ikke var stjålet!
nyheter

Oppdatert:

Politiet søkte tips fra publikum via twitter i det angilvelige biltyveriet i Tromsdalen, med registreringsnummer, beskrivelse og full pakke.

Litt før klokken 19.00 melder politiet at bilen er funnet, via følgende melding:

«Bilen har nå kommet til rette. Var ikke stjålet likevel. Bileier hadde glemt hvor hun parkerte bilen i morges. Saken anses som oppklart.»

Eieren av bilen vil ikke stå frem med navn og bilde, men uttaler følgende til iTromsø:

– Jeg var stressa i morges og parkerte ved Coop Extra i stedet for Pyramiden. Jeg gikk til og fra byen, og da jeg returnerte til Pyramiden trodde jeg at bilen var stjålet – og meldte fra til politiet, da jeg var hundre prosent sikker. Senere ringte en kompis av min samboer, og sa at hun hadde sett bilen min ved Coop Extra. Da husket jeg at det var jeg selv som hadde parkert der i morges.