Fyll, narkobruk og bråk: Flere måtte overnatte i drukkenskapsarresten

Politiet hadde nok å henge fingrene i natt til søndag.

FULLT OPP: Politiet har hatt fullt opp – både i drukkenskapsarresten og i oppdragsmengde i løpet av natt mot søndag.  Foto: Tom Benjaminsen

PÅTENT: En beruset passasjer prøvde å sette fyr på MS Lofoten på tur til Finnsnes.  Foto: MS Lofoten

nyheter

Om det er fordi det er lønningshelg for folk flest er vanskelig å si, men det ble like fullt en nokså hektisk helg for politiet i Tromsø.

I løpet av natt til søndag var politiet nødt til å gjøre en rekke inngripener overfor folk som enten var for fulle eller for utagerende.

• Allerede lørdag ettermiddag i halv sekstiden ble en beruset mann plukket opp i sentrum og kjørt på fyllecellen i Hansjordnesbukta. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

• En mann i begynnelsen av 20- årene ble tatt med til politistasjonen og satt i arrest for beruselse. Ifølge politiet var han et ordensproblem på byen.

• En time etter skjenkestopp ble en overstadig beruset mann hentet fra sentrum og satt i fyllearrest.

• En mann i slutten av tenårene bar kniv på offentlig sted, og det opprettes sak på forholdet.

• To menn i 20-årene ble tatt for bruk av narkotika. Det er opprettet straffesak for forholdet.

• Politiet i Tromsø har også fått besøk fra Finnsnes. En beruset passasjer ombord i MS Lofoten satte fyr på et dametoalett slik at brannalarmen og sprinkleranlegget satte i gang. Mannen ble pågrepet da Hurtigruta klappet til kai på Finnsnes og deretter kjørt til Tromsø for å settes i fyllearrest.

• En rekke private fester som forstyrret naboer har ikke fått besøk av politiet, melder etaten på sin Twitter-logg. «Politiet har så langt i natt ikke hatt kapasitet pga. mange prioriterte oppdrag», skriver man.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter