Urmakerinnbruddet:

Har fått tips etter TV-program

Politiet har fått inn konkrete tips etter at innbruddet hos Urmaker Jørgensen ble tema i krimprogrammet «Åsted Norge».

INNBRUDD: Tyver tok seg inn i Urmaker Jørgensen natt til onsdag 4. oktober. Dagen etter innbruddet ble butikken undersøkt for spor av polititeknikere. Foto: Ronald Johansen.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Det forteller politiadvokat Elin Norgård Strand til iTromsø.

– Vi har fått inn en del konkrete tips som vi skal følge opp nærmere, sier hun.

KLOKKER: Flere dyre Breitling- og Rolexklokker ble stjålet i innbruddet.   Foto: Ronald Johansen

 

Det var natt til onsdag 4. oktober at tre menn brukte slegge for å komme seg inn i lokalene til Urmaker Jørgensen i Sjøgata.

Vel inne i butikken ble blant annet en klokke til en verdi av over 130.000 kroner stjålet.

Det ble stjålet flere Breitling og Rolex-klokker under innbruddet, og politiet har så langt ikke hatt noen mistenkte gjerningspersoner.

SLEGGE: Tyvene brukte slegge til å komme seg inn i butikken – og til å knuse montrene der klokkene ble oppbevart.   Foto: Ronald Johansen

 

Fått inn tips fra publikum

TV2-programmet «Åsted Norge» viste overvåkingsvideoene fra urmakeren – som viser de tre gjerningsmennene i det de knuser en monter der klokken er utstilt.

I etterkant av programmet er politiet blitt kontaktet.

FÅTT INN TIPS: Etter at TV2-programmet «Åsted Norge» viste overvåkingsbilder fra innbruddet har politiet fått inn flere tips, sier politiadvokat Elin Norgård Strand.  Foto: Jørn Norman Pedersen

 

– Vi har fått inn tips på observasjoner som ble gjort i forkant av innbruddet, sier Strand.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter