Amedia kjøper Nettavisen

Nettavisen og NA24 blir en del av Amedia, mens blogg.no blir overtatt av Egmont.

Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix 

nyheter

Ifølge Nettavisen selv er dette hovedpunktene i en intensjonsavtale som er inngått mellom dagens eiere av Mediehuset Nettavisen AS,  mediekonsernene Amedia og Egmont.

- Det delte eierskapet har fungert utmerket fram til i dag. Men etter hvert som vi har vokst oss større og sterkere, er det bra at selve avisen Nettavisen nå får en, sterk strategisk eier med kompetanse på medier, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum til Nettavisen.

Ifølge konsernsjef Are Stokstad vil Amedia ta vare på og videreutvikle Nettavisens egenart.

- Lesere og annonsører kan glede seg over at Nettavisen vil nå enda flere lesere med et unikt og attraktivt innhold, sier han til Nettavisen.

Den danske stiftelsen Egmont, som i dag eier norsk TV 2, Nordisk Film og en rekke magasiner og ukeblader, overtar blogg.no og magasinene Side 2, Side 3 og Nettavisen Livsstil.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter