NRK: Bodø/Glimt-kamp etterforskes for kampfiksing

Bodø/Glimt-kampen mot Levanger på Aspmyra søndag etterforskes for kampfiksing.

Bodø/Glimts Kristian Fardal Opseth feirer scoring under 1. divisjons kampen mellom Bodø/Glimt og Florø på Aspmyra stadion. Bodø/Glimt er klar for Eliteserien. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix 

nyheter

Det bekreftes av Knut Waldemar Solli, fungerende seksjonsleder for krim i Bodø, overfor NRK.

Ifølge NRK endret oddsen seg dramatisk under kampen hos internasjonale bettingselskaper. Det har dog ikke kommet noen meldinger om mistenkelig betting.

Mer dramatisk er det at det 10 minutter før kampslutt ble ringt inn en bombetrussel fra et ugandisk telefonnummer.

– Det viktigste for oss nå er å finne ut hvor samtalen kom fra, og hva som er bakgrunnen for at den kom, sier Solli til NRK.

Siden bombetrusselen kom i slutten av kampen, har politiet bedt om hjelp fra Lotteritilsynets kampfiksingsenhet.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter