Lover romantikk under årets Barfotrevy

Rundt 200 elever har vært i sving med årets revy – som har fått navnet «En barfotflørt».
nyheter

– Det blir koselig stemning. Med dette teamet skal vi ta for oss både kjærlighet og samhold, stykkene handler mye om det, forteller revyens to hovedledere Aksel Klingenberg og Sofie Jakobsen.

Sammen med de andre elevene på Langnes skole har de jobbet på spreng de siste tre ukene for å få revyen på beina. Nå står syv forestillinger for tur, og premièren er allerede på onsdag.

De forteller at inspirasjonen til revyen de blant annet hentet fra hvordan det er på skolen.

– Det er mye kjærlighet rundt omkring på skolene i Tromsø og Norge. Det blir ting alle kan kjenne igjen, sier Klingenberg.

Men det er ikke bare lokalt holdt elevene har hentet inspirasjon.

– Du vil blant annet få se Donald Trump. Jeg tror nesten ikke det vil bli én revy uten ham i år. Også har vi et stykke der vi viser hvordan det egentlig er på barneskolen. Også får man vite litt om hva som skjer med barn når voksne ikke er i nærheten, forteller Klingenberg og Jakobsen.

– Hvordan er stemningen nå, dagen før premièren?

– Vi gruer oss litt, og gleder oss veldig. Vi håper så mange som mulig tar turen, det blir et kjempebra show.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter