Politiet etterlyser vitner etter voldshendelse i sentrum

Det skal ikke være noen relasjon mellom fornærmede og gjerningspersonen.
nyheter

Voldshendelsen fant sted natt til fredag 13. oktober i Adolf Thomasens gate, vis-à-vis Kiwi i Fredrik Langes gate.

Jarle Johnsen, politioverbetjent og leder Kriminalvakta i Tromsø, opplyser i ei pressemelding at gjerningspersonen ble observert løpende vekk fra stedet oppover Fredrik Langes gate i retning Tempo/Wito-hjørnet etter at hendelsen fant sted.

Glassflaske

– Det skal være en person som har slått ned en annen med en glassflaske, sier Johnsen til iTromsø.

– Identiteten på den mistenkte er ikke brakt på det rene. Slik som saken står nå, så ser det ikke ut til at det har vært noen relasjon mellom de to, sier han.

Han utdyper at gaten det refereres til er litt bortgjemt og lite trafikkert.

– Fornærmede pådro seg skader og ble fraktet til UNN for medisinsk behandling. Vedkommende ble skrevet ut etter rundt et døgn på sykehuset, sier Johnsen.

– Alvorlig

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett selve hendelsen eller gjerningspersonen som løp vekk fra stedet.

– Vi oppfatter saken som alvorlig. Det er det ingen tvil om, sier han.

Har du kjennskap til hendelsen? Da ber politiet deg ringe 02800.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter