Skulle kjøre nordlysturister fra Tromsø til Finland – hadde ikke gyldig kjøreseddel

Statens vegvesen stoppet bilen på kontrollplass.
nyheter

Da var det elleve nordlysturister i minibussen.

Bussen var registrert for 17 personer og hadde godkjent dokumentasjon.

Mannen som kjørte bilen hadde derimot ikke det.

Han er idømt en bot på 9.500 kroner samt saksomkostninger på 1.000 kroner for ikke å ha riktig kjøreseddel for minibussen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter