Strømbrudd på Kvaløya

Det er forventet at de berørte husstandene vil få strømmen tilbake klokken 20.00.
nyheter

Troms Kraft opplyser på sin hjemmeside at det for tiden er strømbrudd på Sør-Kvaløya.

Strømbruddet strekker seg fra Brensholmen til Straumsbukt. Forventet rettetid er klokken 20.00.

Sørfjord og frem til Oldervik i Kattfjord, samt Bakkland til Brensholmen, var også berørt, men husstandene på disse strekningen har fått tilbake strømmen.

Troms Kraft kjenner ikke til årsaken til strømbruddet, men vil komme tilbake med mer informasjon så fort de vet noe.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter