Kvaløysletta: Mann anmeldt for å ha båret kniv

nyheter

Det skriver politiet i Troms på Twitter like før klokken 19 fredag.

Mannen er i 40-årene og har blitt anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

- Kniven er beslaglagt og mannen er dimittert. Vi ønsker ikke å si noe mer om hendelsen, men mannen er en kjenning av politiet, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen til iTromsø.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter