Tromsø-selskap har fått gjennomslag for sårsalven Woulgan i England

Så sent som i mai i år sa britiske helsemyndigheter nei til Woulgan. Nå blir salven, som har vært i salg i Tyskland en tid, listeført fra nyttår.
nyheter

Selskapets nye direktør, Christian Jørgensen, betegner avtalen som en milepæl – ikke minst fordi den også åpner for Woulgan-salg i resten av Europa.

Så sent som i mai i år sa britiske helsemyndigheter nei til Woulgan. Nå blir salven, som har vært i salg i Tyskland en tid, listeført fra nyttår.

– Dette er et sterkt signal til andre markeder om at Woulgan har effekt som sårsalve, sier Jørgensen.

Nylig presenterte Biotec sine kvartalstall hvor Woulgan-salget bidro til 400.000 kroner i inntekter i siste tremånedersperiode.

Totalt hadde selskapet periodiserte inntekter på 14,4 millioner kroner – 6,7 millioner kroner lavere enn per september 2016. Resultatet før skatt og avskrivninger ble på minus 7,3 millioner kroner mot minus 5,9 millioner kroner i samme periode i fjor. Balansen viser at Biotec har en kontantbeholdning på over 33 millioner kroner.

– Vi har stor tro på at de nye markedene skal gi økte inntekter allerede fra nyttår og skal bidra til bedre tall fremover, sier Christian Jørgensen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter