Isglatte veier: Her står de bom fast i Finnvikdalen

Anja Jenssen er en av tre sjåfører som måtte gi opp da de forsøkte å kjøre opp dalen.

  Foto: Privat

nyheter

Anja Jenssen står sammen med tre andre fast grunnet isete veier i Finnvikdalen.

- Vi kommer ikke opp. Vi måtte stoppe her fordi det var for glatt. Det er is på hele veibanen, sier Jenssen til iTromsø.

  Foto: Privat

 

Vinterdekk

Hun forteller at samtlige kjører på piggfrie vinterdekk, men de valgte altså å stoppe grunnet forholdene på veien.

- Vi kjørte forsiktig opp hit vi står nå, sier hun og forteller at de tre bilene står rundt 300 meter opp i dalen.

Politiet advarer

Fredag kveld ble ei kvinne fraktet til sykehus etter ei trafikkulykke på samme strekning. Politiet opplyser lørdag morgen at de har fått melding om at flere biler har problemer i Finnvikdalen.

- Svært glatt vei. Veitrafikksentralen er varslet og sender folk til stedet, opplyser politiet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter