Sjekk hva Rune plasserte i oppkjørselen til kompisen på bursdagen

Rune Madsen mener kompisens nybygde hus ble så svært at han like gjerne kunne bruke det som fjøs. Så derfor hentet han noe dyr til han - og plasserte dem ved huset hans midt på Tromsøya.

BURSDAGHILSEN: Gratulerer så mye med dagen Bjørn Cato Traasdahl. Er sikker på at knoll og tott vil stortrives i ny fjøsen din, skriver Runde Madsen til sin kompis, Bjørn Cato Traasdahl, på Facebook.   Foto: Privat

nyheter

Fredag kveld fikk Tromsø-investor og eier av bilfirmaet Traasdahl AS, Bjørn Cato Traasdahl (52), seg en skikkelig overraskelse.

Etter å ha blitt gjort oppmerksom på at det stod noe i oppkjørselen, fikk han fra sitt nybygde hus på toppen av Tromsøya se to sauer som stod inngjerdet like ved bilen hans.

Ved siden av stod en lattermild kamerat. Rune Madsen (44), som er en kjent entreprenør i byen, lo godt da han så Traasdahl ansiktsutrykk.

Han trodde nemlig han var blitt eier av de to sauene.

– Han var ganske fortvilet

– Jeg har hele tiden kalt huset han bygde for fjøset siden det ble så svært. Og under byggeperioden har jeg truet med at jeg skulle ordne dyr til han når fjøset var ferdig. Så da tenkte jeg at jeg skulle tulle litt med han. I forbindelse med bursdagen hans i går fikk jeg låne to sauer av en bonde som jeg kjørte dem hjem til han i kveld, sier Madsen og legger til:

– Jeg lot som om han fikk dem til odel og eie, og han var ganske fortvilet. Jeg tror egentlig han var litt i sjokk, og ikke visste helt hva han skulle gjøre. Men han viste raskt omsorg for dyrene da, og begynte febrilsk å plukke gress til dem i naboens hage, sier Madsen mens han ler godt.

Forventer hevnaksjon

Sauene ble fraktet tilbake til bonden etter en halvtime.

– Dette bunner egentlig ut i at jeg er grønn av misunnelse på det huset han har bygd seg. Det er det palasset. Og derfor var det litt gøy å tulle med han på bursdagen, sier han.

Men hevnen er nok søt, og ifølge Madsen har Traasdahl allerede lovet han en stor overraskelse på bursdagen hans i september.

– Jeg gruer meg allerede til jeg fyller 45. Og spesielt når dette kommer i avisa også, sier entreprenøren og humrer.