Vil at denne veien skal bli kommunal

Veivesenet vil gjøre denne Ramfjord-veien kommunal, men kommunen krever da at den oppgraderes.

Vegkrysset ved Hundbergan. Foto: Marius Fiskum  Foto: Marius Fiskum

nyheter

Statens vegvesen har vedtatt at veiarm av E8 fra Sandvikeidet-Ramfjordnes til Olavsvern omklassifiseres til kommunal vei.

Tromsø kommune stiller ifølge et notat fra veivesenet krav til målinger og oppgradering av veien før overtakelse, men går ikke imot en omklassifisering til kommunal vei.

– Oppgradering som er nødvendig for å tilfredsstille kravene i NA-Rundskriv 97/13 (tekniske krav, red.anm.), kan imidlertid ikke gis som tilskudd, heter det i notatet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter