Avinor stengte luftrommet etter droneflyging

Politiet melder om uautorisert droneflyging på Sydspissen.
nyheter

En mann i 20-årene har mandag blitt stoppet av politiet.

- Han fløy en drone midt i innflyvninga til Tromsø lufthavn, så Avinor så seg nødt til å stenge luftrommet, forteller operasjonsleder Steinar Gudmundsen.

Han forteller at politiet har vært i kontakt med mannen.

- Vi har fått tak i ham og dronen er tatt ned. Vi er i samtale med mannen nå, men er usikker på hva vi gjør. Mest sannsynlig blir dronen inndratt og vi oppretter sak, avslutter Gudmundsen. 

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter