Mange tromsøværinger blir strømløse i formiddag

Folk på Kvaløya, Isrenna og Elverhøy blir koblet av strømnettet i perioder tirsdag.
nyheter

Troms Kraft Nett skal i dag gjennomføre arbeid både på strøm- og fordelingsnettet og flere kunder vil være strømløse i perioder trisdag.

De som rammes er:

  • Anna Eides vei 1-11 og 13-23 kobles ut mellom klokka 09.00 fram til 14.00.
  • Kunder på Storelv kobles ut mellom klokka 10.00-12.00.
  • Frøyas vei 1-15 kobles ut mellom klokka 10.00 fram til 14.00.
  • Vales vei 13 kobles ut mellom klokka 10.00 fram til 14.00.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter