Slo til billettkontrollør på buss – må betale 12.000 kroner i bot

En mann skal ha slått ned en billettkontrollør på bussen.
nyheter

Mannen er i 40-årene og skal ha slått en vekter i ansiktet da han gjennomførte billettkontroll på bussen.

Han er nå idømt en bot på 12.000 kroner, subsidiært fengsel i 24 dager.

I forbindelse med slaget skal billettkontrolløren ha mistet mobilen sin i bakken. Den tiltalte er også pålagt å betale for reparasjon av skjermen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter