Arbeidet på Tromsøbrua skal være ferdig om en uke

Mange har vært frustrert over stengingen av Tromsøbrua over de siste to ukene, men nå nærmer Statens vegvesen seg ferdigstilling av arbeidet.

  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Tirsdag 10. oktober stengte Statens vegvesen Tromsøbrua helt for personbiltrafikk, sett bort fra klokken 07.00 og til 08.30 på morgenen og mellom klokken 15.30 og 17.00 på ettermiddagen for å hjelpe til med rushtrafikken.

Etter mange klager og store køer, bestemte de seg to dager senere for å utvide åpningstiden på ettermiddagen med en ekstra halvtime.

I rute

Prosjektleder Eirin-Anne Blix i Statens vegvesen forteller at arbeidet med fugene på brua som skal byttes, er i rute.

– Vi er i rute. Om vi skulle bli ferdig før neste onsdag, så sier vi ifra, sier Blix og fortsetter:

– Vi visste de fugene var utslitte og at dette var en jobb som måtte gjøres. Det har ikke duket opp noe annet underveis, så vi forholder oss til ferdigstilling av prosjektet neste onsdag.

Tilbakemeldinger på godt og vondt

Kødannelser har vært et problem både på fastland- og sentrumsiden av brua etter at arbeidet gikk i gang, og Statens vegvesen har fått mange tilbakemeldinger fra bilistene.

– Vi har fått tilbakemeldinger på godt og vondt. De fleste har forståelse for at dette er arbeid som må gjøres, og når vi gjør slike prosjekt i byen får vi alltid en del tilbakemelding fra publikum, sier Blix.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter