Har avsluttet søket etter de involverte i biljakten: – De har gjemt seg for oss og dratt langt til skogs

Tirsdag kveld ga politiet opp jakten etter personene tilknyttet bilen som stakk fra en kontroll.

Biljakten endte i Kårvika på Ringvassøya tirsdag formiddag. Her leter politiet etter sjåføren.   Foto: Tipser

nyheter

Tirsdag formiddag rundt klokka 11.30 nektet en personbil å stoppe i en kontrolll på Kvaløysletta. Det ble starten på en times lang biljakt som endte i Kårvika på Ringvassøya.

Bilen ble funnet forlatt, og det ble satt inn både hunder og helikopter for å lete etter personene som var i bilen.

– Vi tror de har gjemt seg for oss og dratt langt til skogs. Vi var redd noe kunne ha tilstøtt de, da de nok neppe var kledd for forholdene og kulden, så vi satte inn et helikopter i en redningskapasitet, men det ble ikke gjort noe funn, forteller operasjonsleder Morten Augensen hos Troms politidistrikt onsdag morgen.

Kontakt i ettertid

Tirsdag bekreftet politiet at det var flere personer i bilen og at sjåføren skal være en kjenning av politiet.

– Vi vet hvem det er, og har en formening om hvor mange det var i bilen. Vi vil ikke bruke mer ressurser på å lete etter dem nå og vil ta kontakt med de involverte i ettertid, sier Augensen.

Vet ikke hvorfor de stakk av

Politiet vet så langt ikke hvorfor sjåføren ikke stoppet i kontrollen og stakk til skogs.

– Det ble ikke gjort noen funn i bilen som forklarer hvorfor de ikke stoppet, sier Augensen onsdag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter