Mann (21) tiltalt for promillekjøring

Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort da han ble stoppet av politiet.
nyheter

Lørdag 9. september rundt klokken 01.20 stoppet politiet en 21 år gammel sjåfør i Tromsø. Det ble tatt en blodprøve av mannen som viste at han hadde 1,01 i promille.

Det viste seg i tillegg at han ikke hadde gyldig førerkort.

Nå er han tiltalt for å ha ført en motorvogn i påvirket tilstand samt for ikke å ha gyldig førerkort.

Den 21 år gamle mannen, som har bostedsadresse i Tromsø, må møte i Nord-Troms tingrett 8. januar.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter