Mann (28) tiltalt for å ha stjålet fra butikker i sentrum og eldre på Seminaret

I april skal mannen ha tatt lommebok, gullur og et oksygenapparat fra beboere på omsorgsenteret.
nyheter

I tiltalen fra Nord-Troms tingrett kommer det frem at den 28 år gamle mannen fra Tromsø skal ha stjålet fra tre butikker i Skippergata i april i år. Han skal ha fått med seg gjenstander som flere harddisker, flere digitalkamera, lydopptaker, Nintendo spillkonsoll, ruter og en Porsche bilnøkkel.

Et par dager tdligere skal mannen ha stjålet en lommebok, et dameur i gull og et oksygenapparat fra beboere på Seminaret rehabiliterings- og omsorgssenter.

I tillegg skal mannen forsøkt å stjele en bil fra sentrum, men ble forhindret da eieren stoppet ham.

Han er også tiltalt for å ha oppgitt falsk personalia overfor politiet. Mannen må møte i tingretten 1. februar 2018.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter